فیلم

رموز آشپزی
یه راه آسون برای پوست گرفتن سیب زمینی...
رموز آشپزی
...
رموز آشپزی
ته چین مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که برای پخت آن باید کمی حرفه ای عمل کرد. در اینجا با طرز ت...
رموز آشپزی
مـواد لازم آشپزی ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان ۳ حبه سیر ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری آرد ذرت...

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
گوشت گوسفند

گوشت گوسفند

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند...
گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو گوشتی است که از بدن گاو به دست می آید. معمولاً ل...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
جو

جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگ...

غذاهای پرطرفدار

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

کوکوی سیب‌زمینی اصولا از جمله غذاهایی است که سریع ...
طرز تهیه فلافل و ۹ ترفند خوشمزه‌تر شدن آن

طرز تهیه فلافل و ۹ ترفند خوشمزه‌تر شدن آن

فلافل یکی از غذاهای لبنانی است که وقتی از کنار سان...
بورک

بورک

بورک یکی از معروف ترین میان وعده ها در بین مردم کش...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top