خوراکی ها

صیفی
سیب‌زمینی (فارسی دری افغانستان: کچالو*[۱]) گیاهی است از تیرهٔ سیب‌زمینیان که دارای برگهای مرکب و بری...
بازدید :3667
میوه
انسان همیشه منتظر معجزه ای از پروردگارش بوده، غافل از این که قرآن سراسر معجزه است. خداوند متعال در ه...
بازدید :3736
صیفی
خیار گیاهی است علفی یک ساله, دارای ساقه خوابیده و برگ‌های بزرگ است. بوته خیار , پیچک دار, با گل‌ه...
بازدید :4584
میوه
زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گلسرخیان است. درخت زردآلو بومی ارمنستان ا...
بازدید :4786
میوه
میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی است...
بازدید :5871
میوه
توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل به این شکل امروزی وجود نداشت و بیشتر موار...
بازدید :4801
میوه
شاه توت درختی است که به ارتفاع 10 تا 15 متر می رسد. پوستتنه ی آن خاکستری است. برگ هایش سبز تیره و...
بازدید :5116
میوه
درخت توت از درختان بزرگ و مرتفعی است که ارتفاع آن به 20 متر و قطرش به یک متر می‌رسد. این درخت بوم...
بازدید :3722
میوه
آناناس میوه نواحی گرمسیری محسوب می‌شود و مزه آن چیزی بین شیرین و ترش است. آناناس جسمی بیضی شکل اس...
بازدید :3787
میوه
آلبالو (فارسی شرقی:آلوبالو) نام درخت و میوه‌ای است بومی جنوب غرب آسیا و اروپا با (نام علمی: Prunu...
بازدید :3757
میوه
نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه...
بازدید :3845
میوه
درخت انگور با نام علمی Vitis vinifera از خانواده انگورسانان Vitaceae است. در این خانواده حدود ۱۱ ...
بازدید :3556
میوه
انبه (نام علمی:Mangifera) میوه‌ای گرمسیری و گیاه آن از سردههای تیرهٔ پسته‌ایان است. خاستگاه انبه ...
بازدید :3583
میوه
انگور سیاه نوعی از انگور است که از آن عصارهٔ پوست انگور یا اِنوسیانینا یک مادهٔ رنگی است و از پوس...
بازدید :4050
میوه
درخت انجیر که نام علمی آن فیکوس (Ficus) می‌باشد از خانواده (Moracee) موراسه‌است و دارای ۶۰۰ گونه ...
بازدید :3774
میوه
اَنار (نام علمی: Punica granatum) یکی از میوه‌های درختی است که دانه‌هایی اغلب قرمز، و گاهی سفید، ...
بازدید :4246
سبزی
کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک مت...
بازدید :3776
سبزی
شاهی، تره تیزک یا تره تندک یک نوع سبزی خوردن است که به صورت خام و گاهی پخته مصرف می‌شود. به بذر آ...
بازدید :3842
سبزی
گشنیز نوعی سبزی با نام علمی Coriandrum sativum است. این گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا است...
بازدید :3058
سبزی
ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسیا (به احتمال سیبری یا هیمالیا) که از سده...
بازدید :5063

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
گوشت گوسفند

گوشت گوسفند

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند...
گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو گوشتی است که از بدن گاو به دست می آید. معمولاً ل...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
جو

جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگ...

غذاهای پرطرفدار

پلو استانبولی، طرز تهیه استانبولی پلو

پلو استانبولی، طرز تهیه استانبولی پلو

بی شک برای ما ایرانیان، غذاهای ایرانی از لذیذترین...
آبگوشت - دیزی

آبگوشت - دیزی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران ب...
دیماج (Doymaj)

دیماج (Doymaj)

دیماج نوعی عصرانه سنتی قزوینی است . این خوراک که م...
حلیم بادمجان اصفهانی

حلیم بادمجان اصفهانی

این غذا هنگام سرو باید کش بیاید و یکی از نشانه های...
پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

این غذا را بسیاری از خانمها با سلیقه ایرانی تهیه م...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top