سس سالسا

توضیحات

سس سالسا
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
سالسای سرخ، سالسای سبز

سس سالسا یکی از چاشنی‌های مزه‌دهنده به غذاست. این سس، نوعی سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد که آن را جزو سس‌هایی که پخته نمی‌شوند، دسته بندی می‌کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد.

سس‌های سالسای معروف

سالسای سرخ (روخا): نوعی سس قرمز رنگ است که در تهیه آن از ادویه جات مرسوم مردم مکزیک و آمریکای جنوب شرقی استفاده می‌کنند. سس روخا را معمولاً از گوجه فرنگی، فلفل تند، پیاز و سیر تهیه می‌کنند.

سالسای خام (کرودا): نوعی سس خام است که در تهیه آن از گوجه فرنگی، پیاز و فلفل نپخته و دیگر مواد زبر خام استفاده می‌شود.

سالسای سبز (ورده): نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می‌شود. سس‌هایی که با پوست گوجه فرنگی تهیه می‌شوند را معمولاً می‌پزند.

سالسای وحشی (براوا): از این سس روی قاچ‌هایی از سیب زمینی استفاده می‌کنند. این نوع سس معمولاً مخلوطی از سس مایونز و سس تاباسکو می‌باشد.

هر نوع سسی که در تهیه آن از آووکادو به عنوان ماده اصلی استفاده شود، سس گواکاموله نام دارد. سس سالسا انواع دیگری هم دارد که برخی از آنها را با نعناع، آناناس و یا انبه تهیه می‌کنند.

از دانشنامهٔ رشد

مواد لازم

فلفل قرمز تند
2 عدد
(10 کالری)
گوجه فرنگی
500 گرم
(100 کالری)
پیاز سفید
1 عدد
(5 کالری)
سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری
(3 کالری)
زیره سبز
1/2 قاشق چایخوری
(0 کالری)
پونه خشک
1/4 قاشق چایخوری
(0 کالری)
نمک
1/4 قاشق چایخوری
(0 کالری)
فلفل دلمه اي
2 عدد متوسط
(20 کالری)

طرز تهیه

1

برای تهیه سس سالسا، ابتدا دانه هاي فلفل دلمه اي را خارج نموده، آن ها را خوب ريز كنيد.
2

فلفل قرمز، گوجه فرنگی، پیاز، سیر، زیره، پونه کوهی و نمک را در یک مخلوط کن، خوب مخلوط نماييد تا مخلوط یکدستی به دست آید.
3

فلفل دلمه ای را نيز اضافه نموده و به مدت 5 دقيقه خوب هم بزنيد.
4

سس سالسا را در يخچال قرار داده و هر زمان كه نياز بود از آن استفاده كنيد.
  • بازدید: 10328
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: سس
  • تاریخ: 05/بهمن/1392
  • منبع: آشپزی دات نت

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
گوشت گوسفند

گوشت گوسفند

گوشت گوسفند یا گوشت بره به گوشتی گفته می‌شود که از گوسفند...
گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو گوشتی است که از بدن گاو به دست می آید. معمولاً ل...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
جو

جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگ...

غذاهای پرطرفدار

کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

کوکوی سیب‌زمینی اصولا از جمله غذاهایی است که سریع ...
طرز تهیه فلافل و ۹ ترفند خوشمزه‌تر شدن آن

طرز تهیه فلافل و ۹ ترفند خوشمزه‌تر شدن آن

فلافل یکی از غذاهای لبنانی است که وقتی از کنار سان...
بورک

بورک

بورک یکی از معروف ترین میان وعده ها در بین مردم کش...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top