مَنْ قَلَّ طَعْمُهُ صَحَّ بَدَنُهُ وَ مَنْ كَثُرَ طَعْمُهُ سَقُمَ بَدَنُهُ وَ قَسا قَلْبُهُ؛
میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خارجی آن سبز رنگ و پوشیده از کرک ظریفی است. در داخل آن نیز روکشی قرار دارد که سفید و نرم بوده و مغز آبکی و نازک بادام را در خود نگهداری میکند. به مرور پوستههای رویی و داخلی بادام سختتر شده و مغز بادام نیز شکل نهایی خود را مییابد. از زمانی که میوه جوان است و هنوز رشد کامل نکرده و کال است، به آن چغاله بادام گفته میشود.
- به نوشته «ehow»، این میوه قبل از مصرف باید خوب شسته شود.
- مصرف این میوه از گرفتگی عضلات جلوگیری میکند. ترکیبات اسیدی آن، مانع از آسیب رسیدن به معده و بروز سرطان معده میشود.
- مصرف این میوه باعث تقویت لثه و ریشه دندانها میشود.
- خشکی دهان را از بین میبرد.
این میوه که کمی تلخ است حاوی مقداری اسید سیانیدریک و ترکیبی از سم خطرناک سیانور است که مصرف آن ممکن است باعث مسمومیت شود.
مصرف بیش از حد این میوه باعث سردرد، حالت تهوع، اسهال و دل درد میشود.
به همراه مقداری نمک میتوان آنرا میل نمود.
نظرات کاربران