باقالی پلو با ماهیچه

توضیحات

باقالی پلو هم غذای مجلسی ه هم غذایی ه که آسون ه تو برنامه روزانه خیلی خانواده های ایرانی هست. هم خوشمزه است همین هم که هر کسی یه مدلی دوستش داره. نکته ی جالبش این ه که خیلی ها دوستش دارند. حالا با روغن حیوانی، با مرغ،‌با گوشت. تو خونه ما، مامانم همیشه رأی می گرفتند که با گوشت یا مرغ. من همیشه با گوشت رأی می دادم! و بعد اختلاف نظری بود بین من و برادرم که تو گوشتش رب بریزه مامانم یا نه!

مواد لازم

برنج ایرانی             ۱۰۰۰گرم

ماهیچه گوسفندی        ۵۰۰ گرم

شوید خشک                ۳۰۰ گرم

باقلا سبز ایرانی           ۴۰۰ گرم

پیاز سرخ شده              ۱۱۰۰ گرم

زعفران              ۱ قاشق چای خوری

روغن هسته انگور        ۱ فنجان

نمک و فلفل             به میزان لازم

طرز تهیه


۱. برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید.

۲. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.

۳. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید.

۴. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید.

۵. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید.

۶. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.
۷. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید.

۸. ۱/۴ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید.

۹. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید.

۱۰. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

  • بازدید: 12011
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: پلو
  • تاریخ: 22/آذر/1392
  • منبع: وب فُرنو

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

 کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس از جمله فست فودهای پر طرفدار هست اما بخاطر ...
سالاد کاپریس

سالاد کاپریس

این سالاد رو حتما تجربه کنید...
ناگت مرغ

ناگت مرغ

بچه های من ناگت مرغ رو خیلی دوست دارند برای همین ت...
تاس کباب

تاس کباب

تاس کباب از آن نوع غذاهاییست که مثل یک اتفاق خاص د...
تیرامیسو آیس کافی و شکلات

تیرامیسو آیس کافی و شکلات

برای روزهای تعطیل می‌توانید دسر تیرامیسوی آیس کافی...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top