خورش قیمه

توضیحات

من به شخصه این غذا رو خیلی دوست دارم و اگر توی هفته چند بار هم سرو کنیم باز هم میلش از بین نمی ره :)

مواد لازم

مغز ران گوساله يا گوسفند:    750 گرم
لپه:    100 گرم
پياز سرخ کرده:    2 قاشق غذاخوری
ليموعمانی:    4 تا 5 عدد
سیب زمینی:    5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:     دو قاشق سوپخوری
روغن :    به مقدار کافی برای سرخ کردن سیب زمینی
نمک و فلفل:     به مقدار کافی

طرز تهیه


پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.

 

اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.

 

کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا" جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.

  • بازدید: 6625
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: خورش
  • تاریخ: 11/آوریل/2013
  • منبع: بیتوته

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

کباب کنجه لاری

کباب کنجه لاری

کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ و معروف ایرانی ...
استیک بوقلمون

استیک بوقلمون

یه سبک جدیدی از پخت گوشت بوقلمون...
دلمه برگ مو  ۲

دلمه برگ مو ۲

دلمه برگ مو یکی از انواع دلمه بوده و به عنوان یکی ...
ته چین اسفناج

ته چین اسفناج

برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد م...
پیتزاچوبی

پیتزاچوبی

یه غذای فست فودی برای آدم های خوش خوراک...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top