کباب کنجه لاری

توضیحات

کباب کنجه لاری یکی از غذاهای لذیذ و معروف ایرانی است که زبان زد عام وخاص می باشد.کباب کنجه لاری باید با ماست ترکیب شود و یکی از دلایل خوشمز گی آن هم به همین کار است.

مواد لازم

گوشت فیله بره
ماست ساده و پر چرب دو لیوان
فلفل سیاه
نمک

a

طرز تهیه

ابتدا گوشت را تکه تکه ( گُل گُل ) کرده ، روی سفره یا داخل سینی بزرگ گذاشته ودر فضایی باز قرار می گیرد تا گوشت از حالت شُل بودن خارج شود. تکه های گوشت درون اَسی ( قابلمه – سطل ) ریخته می شود  پیاز را خرد می کنیم  و روی آن می ریزیم. ماست چکیده نیز همراه با نمک وفلفل سیاه به آن اضافه می کنیم . با دست آنهارا به هم می زنیم تا با هم قاطی شود . آنرا به مدت 24 ساعت در یخچال قرار داده تا ماست ها ومواد دیگر به خورد گوشت رود وگوشت حالت تُرد ونرم پیدا کند .


 بعداز آن گوشت ها ( هشت تکه گوشت ) را به سیخ کشیده وآنهارا روی منقل که پرازآتش زغال است قرار می دهیم . بوسیله پنکه دستی یا بادزن ودر صورت نبودن این وسایل با تکه ای مقوا آنرا باد می زنیم تا آتش زغال شعله ور شود . طی این مدت سیخ ها مرتب می چرخانیم تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود .گوشت ها که قرمز وپخته شد ، دوتکه نان در سینی بزرگ می گذاریم وسیخ هارا روی آن قرار می دهیم و چند تکه نان هم روی کباب میگذاریم تا سرد نشود . کباب هارا روی سفره برده وهمراه با ماست ( ماست خیار ) و( ماست وپیاز) خودش با سبزی ونان و در بعضی مواقع با چلو خورده می شود .

  • بازدید: 7779
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: کباب
  • تاریخ: 18/آبان/1392
  • منبع: صحبت نو

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

سالاد کاپریس

سالاد کاپریس

این سالاد رو حتما تجربه کنید...
ناگت مرغ

ناگت مرغ

بچه های من ناگت مرغ رو خیلی دوست دارند برای همین ت...
تاس کباب

تاس کباب

تاس کباب از آن نوع غذاهاییست که مثل یک اتفاق خاص د...
تیرامیسو آیس کافی و شکلات

تیرامیسو آیس کافی و شکلات

برای روزهای تعطیل می‌توانید دسر تیرامیسوی آیس کافی...
خمیر پیتزا

خمیر پیتزا

برای خوش طعم تر شدن پیتزای خود می توانید علاوه بر ...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top