کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

توضیحات

کالباس از جمله فست فودهای پر طرفدار هست اما بخاطر مقدار زیاد نیترات و سایر افزودنی ها و عدم اطمینان به کیفیت گوشت تولید کنندگان بهتره توی خونه تولید بشه

مواد لازم

مرغ درشت يك عدد
مغز نان ساندويچي خرد شده 3قاشق غذا خوري
سير 3 الي 4 حبه درشت
نمك و فلفل سياه و فلفل قرمز به مقدار لازم
ساير ادويه ها در صورت تمايل
باقلا يامغز پسته 1 قاشق غذا خوري
هويج قطعه قطعه شده و پخته 1/5 قاشق غذا خوري
سلو فون 1متر

طرز تهیه

پوست و چربي و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ كنيد . مغز نان ساندويچي را خيس كرده و با نمك و ادويه و سير رنده شده ريز، به گوشت اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد .

يك سر سلو فون ( من از مارك لايه محافظ پيام استفاده ميكنم ) را روي ميز باز كنيد و گوشت را روي آن پهن كنيد و باقلا (يا پسته )و هويج را روي گوشت لايه لايه بريزيد و آخرين لايه را با گوشت بپوشانيد اين عمل صرفاً به خاطر اين است كه اطراف كالباس كاملاً گوشتي باشد . وجود باقلا و هويج فقط براي زيباكردن كالباس در برش است و مزه خاصي به آن نميدهد .

بعد به كمك دست سلوفون را روي گوشت برگردانيد و گوشت را رول كنيد و در ضمن رول كردن سعي كنيد حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه كافي جا براي گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپيچيد و چون براحتي روي هم قرار ميگيرد به هيچ وجه ضمن پختن باز نميشود يكسر كالباس را با سيمهاي مخصوص بسته بندي محكم ببنديد و از سر ديگر با دست گوشت را فشرده كنيد تا كالباس مانند بادكنك شده و وقتي با انگشت به آن فشار ميدهيد سفت باشد سپس سر ديگر را هم با همان سيمها ببنديد .

ظرف بزرگي را انتخاب كنيد كه اگر كالباس را در آن بگذاريد به راحتي در كف آن قرار گيرد و آب در ظرف ريخته روي شعله قرار دهيد وقتي به جوش آمد كالباس را در آن قرار دهيد . نگته مهم اين است كه آب حدافل 2 سانتي متر بالاي كالباس قرار گيرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف كالباس پخته شود . يك ساعت و نيم فرصت دهيد تا پخته شود .
بعد از اينكه پخته شد كالباس رادر يخچال گذاشته تا كاملاً سرد شود و بعد برش دهيد اگر كالباس را گرم برش دهيد خوب برش نمي خورد .
بهترين روش جايگزين سلوفون، استفاده از روده گوسفند است كه متاسفانه دسترسي به آن مشكل ميباشد .
  • بازدید: 9748
  • نگارنده: دیما فود
  • دسته بندی: فست فود
  • تاریخ: 05/بهمن/1393
  • منبع: بیتوته

کلید واژه

کالباس

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

آش گوشواره

آش گوشواره

یک از آشهای معروف منطقه آذربایجان و قفقاز آش گوشوا...
 کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس از جمله فست فودهای پر طرفدار هست اما بخاطر ...
سالاد کاپریس

سالاد کاپریس

این سالاد رو حتما تجربه کنید...
ناگت مرغ

ناگت مرغ

بچه های من ناگت مرغ رو خیلی دوست دارند برای همین ت...
تاس کباب

تاس کباب

تاس کباب از آن نوع غذاهاییست که مثل یک اتفاق خاص د...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top