بیف استروگانف

توضیحات

تا به‌ حال تاریخچه بیف ‌استروگانف - این غذای روسی که این روزها در فهرست غذاهای رسمی ما نیز قرار گرفته است - را شنیده ‌اید؟ این‌ طور که می‌ گویند در پایان قرن نوزدهم در شهر ادسا، آشپزی به نام الکساندر استروگانف، خوراک خوشمزه‌ای از بیف (گوشت گوساله)، پیاز و خامه درست کرد که به‌ عنوان غذای اختصاصی، نام فامیل خود را بر آن گذاشت. بعدها به ترکیب این غذا سیب ‌زمینی سرخ‌ شده نیز اضافه شد.

مواد لازم

گوشت ریز قطعه شده: نیم کیلو
پیاز متوسط: یک عدد
کره: یک قاشق سوپ‌خوری
روغن: یک قاشق سوپ‌خوری
قارچ: 250 گرم
جعفری: یک قاشق سوپ‌خوری، خرد شده
سیب زمینی خلال شده: 2 قاشق سوپ‌خوری
مواد لازم برای سس:
کره: ‌2 قاشق سوپ‌خوری
خامه ترش: 2 قاشق سوپ‌خوری
آرد سفید: 2 قاشق سوپ‌خوری
شیر: 4/3 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

• قارچ‌های خرد شده را با مقداری نمک و کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
• در این میان، پیاز را در تابه‌ای دیگر سرخ کنید.
• گوشت‌های تکه شده را به پیازها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.
• به مخلوط گوشت و پیاز، مقداری آب، نمک و فلفل اضافه کنید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بگذارید به مدت 45 دقیقه، گوشت به طور کامل بپزد.
• برای تهیه سس، کره را در یک قابلمه ریخته، ذوب کنید، سپس آرد را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و روان شوند.
 شیر ونمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و خامه را درون سس بریزید.
• گوشت و سس و قارچ‌ها را با هم مخلوط کنید.
• روی آن سیب زمینی سرخ کرده خلال و کمی جعفری خرد شده بریزید و میل کنید.

3
  • بازدید: 20925
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: فرنگی
  • تاریخ: 08/فروردين/1392
  • منبع: همشهری آنلاین

کلید واژه

بیف , استروگانف

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

آش گوشواره

آش گوشواره

یک از آشهای معروف منطقه آذربایجان و قفقاز آش گوشوا...
 کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس ابتکاری و خانگی مرغ

کالباس از جمله فست فودهای پر طرفدار هست اما بخاطر ...
سالاد کاپریس

سالاد کاپریس

این سالاد رو حتما تجربه کنید...
ناگت مرغ

ناگت مرغ

بچه های من ناگت مرغ رو خیلی دوست دارند برای همین ت...
تاس کباب

تاس کباب

تاس کباب از آن نوع غذاهاییست که مثل یک اتفاق خاص د...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...



Back to Top