پیراشکی کرم دار

توضیحات

این شیرینی یکی از پر طرفدار ترین شیرینی های دسری است و بچه ها از آن خیلی لذت میبرند ...

مواد لازم

آرد : حدود ۵۰۰گرم
کره ذوب شد: ۷۵ گرم
تخم مرغ : ۲عدد
وانیل : یک چهارم قاشق چاییخوری
شکر: ۱۰۰گرم
مایه خمیر ترش فوری: ۲قاشق سوپخوری
شیر: یک پیمانه
نمک : یک پنس

مواد لازم کرم پیراشکی
آرد : سه چهارم پیمانه
شکر: یک پیمانه
آب: یک و یک دوم پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چاییخوری
کره: ۱۰گرم

طرز تهیه

ابتدا شیر را روی حرارت گرم میکنیم به حدی که انگشتتان را نسوزاند. مایه خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و شیر را به آن اضافه میکنیم رو کاسه را میپوشانیم و اجازه میدهیم تا خمیر مایه پف کند. در یک کاسه دیگرتخم مرغ را با وانیل و مابقی شکرو کره با همزن دستی میزنیم تا مواد یکدست شود. نمک را به آرد اضافه کرده و الک میکنیم. مواد تخم مرغی را به مایه خمیر اضافه کرد و آرد به مراتب می افزاییم تا خمیر جمع شود و به دست نچسبد. روی خمیر پوشانده ومیگذاریم یک ساعت استراحت کند . بهد از زمان استراحت خمیر را خوب ورز میدهیم و روی میز کار پهن میکنیم . خمیر را با قالی دلخواه قالب زده و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه روی آنها را میپوشانیم . بعد از زمان استراحت دوم خمیر را در روغن سرخ میکنیم. طرز تهیه کرم: ابتدا شکر و آرد را در کاسه ای با هم مخلوط کرده وشیر را اضافه میکنیمو باهمزن دستی مخلوط کرده تا یکدست شود. سپس مخلوط را روی حرارت قرار داده تا آرام آرام غلیظ شود سپس وانیل و کره را اضافه کرده ومرتب با قاشق چوبی بهم میزنیم تا مزه خامی آرد از بین برو . کرم را کنار میگذاریم تا سرد شود. وقتی پیراشکی ها سرد شد به وسیله چاقو از وشط برش میزنیم به صورتی که دو تکه از هم جدا نشوند. و وسط هر کدام به میزان دلخواه از کرم میگذاریم

  • بازدید: 14150
  • نگارنده: روح الله بلوردی
  • دسته بندی: شیرینی
  • تاریخ: 07/آوریل/2013
  • منبع: سـه علی سـه

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...