توضیحات
اسمش لرزونک است و برای خنکی و شادی است و بیشتر در تابستان درست میشود.
مواد لازم
نشاسته_اب_شکر_وانیل
طرز تهیه
اول یک لیوان نشاسته رچ در یک دیگ متوسط میریزی و بعد با ٨لیوان اب مخلوط میکنی در روی اجاق و بعد ۵ دقیقه شکر را ب اندازه ی دلخواه میریزی و گلاب و وانیلوهم همینطور. و منتظر میشویم تا کمی صفت شود و پس از صفت شدن ان را به مدت١٠ دقیقه در بیرون از اجاق نگه میداری و سپس در یخچال میزارید تا صفت شود و اماده برای خوردن
- بازدید: 11453
- نگارنده: افزوده با موبایل
- دسته بندی: رژیمی
- تاریخ: 29/جون/2015
- منبع: امیرحسین
نظرات کاربران