خنکی

توضیحات

اسمش لرزونک است و برای خنکی و شادی است و بیشتر در تابستان درست میشود.

مواد لازم

نشاسته_اب_شکر_وانیل

طرز تهیه

اول یک لیوان نشاسته رچ در یک دیگ متوسط میریزی و بعد با ٨لیوان اب مخلوط میکنی در روی اجاق و بعد ۵ دقیقه شکر را ب اندازه ی دلخواه میریزی و گلاب و وانیلوهم همینطور. و منتظر میشویم تا کمی صفت شود و پس از صفت شدن ان را به مدت١٠ دقیقه در بیرون از اجاق نگه میداری و سپس در یخچال میزارید تا صفت شود و اماده برای خوردن
  • بازدید: 11453
  • نگارنده: افزوده با موبایل
  • دسته بندی: رژیمی
  • تاریخ: 29/جون/2015
  • منبع: امیرحسین

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...