سیب زمینی باپنیر پیتزا

توضیحات

پیتزا ی سیب زمینی ترکیب سیبزمینی با موادی هست که در پیتزا به کار میره و حسنش در اینه که احتیاجی به خمیر نداره و خیلی آسونه. اونهایی که خیلی پیتزا دوست دارن، خیلی هم سیب زمینی دوست دارن، امتحان این غذا میتونه جذابیت خیلی زیادی داشته. برای اونهایی هم که دنبال غذاهای شیک و جمع و جورن میتونه یک گزینه بی دردسر و عالی باشه.
برای این میگم خیلی آسونه که معمولا سخت ترین قسمت پیتزاهایی مثل پیتزا مرغ و قارچ و یا مارگاریتا خمیرشه. چه بخوایم خونگی آمادش کنیم و چه مراحل پختنش در فر ممکنه برای خیلی تازه کار ها کمی سخت باشه. ولی برای تهیه این نوع پیتزا هیچ نیازی به خمیر پیتزا نیست. بلکه به جای خمیر از سیب زمینی به عنوان پایه کار استفاده میشه و مواد رو در اون میریزیم. که به مراحل تهیه پیتزا جذابیت میده.

مواد لازم


سیب زمینی متوسط
سس گوجه فرنگی
پنیر موتزارلا
کره
سوسیس
جعفری تازه
نمک

طرز تهیه

از اونجا که سیب زمینی ها با پوست گریل میشن، باید در شستنش خیلی دقت کنیم. میتونید برای اطمینان از بهداشتش بهتره با یه چیزی مثل مسواک شسته بشه. بعد خشکش میکنیم و پوستش رو کمی چرب میکنیم و روش مقداری نمک میپاشیم و در فر از پیش گرم شده میذاریم تا بپزه و گریل بشه. میزان پختش هم باید در حدی باشه که پوستش کمی ترد بشه.
راستش اولین باری که این غذا رو دیدم، یاد سیب زمینی تنوری افتادم. سیب زمینی رو با پوست میذاشتیم زیر خاکستر داغ و بعد از بیست دقیقه تا نیم ساعت در میاوردیم و با کره حیوونی و نمک میخوردیم. وای که چقد لذیذ بود. حتما خیلی هاتون تجربش کردید.

بعد از اینکه سیب زمینی پخت و به اون حد تردی هم رسید از فر در میاریم و بعد از کمی خنک شدن با دقت از وسط نصفش میکنیم و کمی توش رو خالی میکنیم. مقداری از سیب زمینی رو در اطرافش به عنوان دیواره نگه میداریم.
  • بازدید: 26191
  • نگارنده: افزوده با موبایل
  • دسته بندی: فست فود
  • تاریخ: 17/سپتامبر/2016
  • منبع: 2nafare

کلید واژه

نظرات کاربران

خوراکی های برتر

چغاله بادام

چغاله بادام

میوه درخت بادام در ابتدای رویش تا حدودی سفت بوده و قشر خا...
توت سیاه

توت سیاه

شاه توت درختی است که به ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متر می رسد. پوستت...
زرد آلو

زرد آلو

زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گ...
ریواس

ریواس

ریواس گیاهی است از تیره هفت‌بندان (Polygonaceae) بومی آسی...
توت فرنگی

توت فرنگی

توت‌فرنگی میوه‌ای نسبتاً جدید است که تا ۲۵۰-۳۰۰ سال قبل ب...

غذاهای پرطرفدار

قورمه سبزی

قورمه سبزی

قرمه سبزی از غذاهای اصیل ایرانی است که واقعا طرفدا...

رستوران های برتر

دارچین

دارچین

جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواده ، مهمان خارجی ی...
گردباد

گردباد

پاتوق همیشگی من در تهران ، هر بار که تهران می رم حتما باید ی...
جوگریل فود(شهرک غرب)

جوگریل فود(شهرک غرب)

موقعیت مناسب برای شام یا ناهار با خانواده ، جای دنج ومناسب ق...
شاندرمن

شاندرمن

جلسه رسمی یا کاری ، جشن یا مهمانی کوچک ، شام یا ناهار با خا...
رستوران پیپل

رستوران پیپل

موقعیت مناسب برای جلسه رسمی یا کاری ، شام یا ناهار با خانواد...